Saltum

Marked samler erhverv

Saltum Handelsstandsforening øger medlemsskaren med 41 pct.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

May-Britt Lassen: Vi mærker tydeligt en enorm opbakning fra butikker og virksomheder i og omkring Saltum. Foto: Erik Sahl Kartoffelferiemarked på torvet i Saltum Form for handelsstandsforeningen, Majbrit Lassen

Der er sammenhold mellem erhvervslivet i og omkring Saltum. Med en ny og meget aktiv bestyrelse i Saltum Handelsstandsforening er medlemsskaren på mindre end et år vokset fra 22 til 31 - en fremgang på hele ni medlemmer. Det svarer til en fremgang på 41 procent. - Foreningen havde i mange sovet en smuk tornerosesøvn. Det var ikke lige hvad vi havde behov for. Der er masser af turister i højsæsonen, men ikke så mange udenfor. Her så vi et potentiale og fik sat gang i bestyrelsen. Det er vigtig, at vi både bliver mere synlige for byens gæster, og samtidig gør noget for de lokale borgere, fortæller formand May-Britt Lassen. - Der er en glæde, at så mange bakker op om de mange spændende aktiviteter, vi har sat i gang. Og det er glædeligt, at medlemmerne sørgede for at betale kontingentet, da vi for en måned siden sendte girokort ud. Det viser, at medlemmerne mener noget med foreningen. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidendes Jammerbugt-sektion mandag.