Dronninglund

Markedet set i børnehøjde

Børn begejstrede for markedet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mathildes far står for ølbingo på markedet, og hun har derfor fået lov til at komme med sammen med veninden Caroline. De skal være der hele dagen, men keder sig bestemt ikke, for de har fået lommepenge af deres forældre, så de kan prøve nogle af attraktionerne. De er henholdsvis 11 og 12 år og kommer fra Silkeborg.

HJALLERUP:Hjallerup Marked er kendt for sin størrelse, sit hestemarked og sine mange frivillige, som slider og slæber før, under og efter markedet, så byen kan få glæde af et overskud, som er medvirkende til etableringen af faciliteter, som igen medfører, at Hjallerup er det bysamfund i kommunen, som har det største antal tilflyttere.

Men markedet virker også som en magnet på familier fra nær og fjern, og er dermed til stor glæde for såvel voksne som børn. Men børnene kommer ikke kun til markedet med mor og far i hånden. De kommer i mange forskellige sammenhænge. Én ting har de tilfælles: De er begejstret for markedet og dets mangeartede attraktioner og de mange mennesker, hvor langt størsteparten er kommet for at have det sjovt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.