Hjørring

Markedsdag i ”Overgade”

For femte år i træk holder værestedet markedsdag

HJØRRING:For femte år i træk afholdes der lørdag 30. maj markedsdag i Huset i Overgade. Huset i Overgade er et af Hjørring Kommunes fire væresteder under socialpsykiatrien, et tilbud til kommunens psykisk sårbare borgere. Her kan man komme og deltage i en række forskellige aktiviteter, som f. eks havearbejde, musikgruppe, kreativt værksted, løbegruppe og almindelige dagligdags gøremål, eller man kan komme og få kop kaffe og en snak, og eventuelt læse dagens avis.

Som en aktivitet for Husets brugere og personale har man nu for femte år i træk brugt foråret på at planlægge en markedsdag. En gruppe af Husets brugere har været rundt i Hjørring og opland og besøgt kommunens erhvervsdrivende, og rigtig mange har været venlige at give en sponsorgave til vores tombola, som år efter år er vokset større og større i kraft af de flotte gevinster. Der er lejet nogle store markeds-telte, og i det største vil der være boder med genbrugsting og brugskunst. Markedet er tænkt som et åbent hus-arrangement, hvor alle borgere er velkomne til at kigge ind og få en snak med brugere og personale, og eventuelt få en rundvisning.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, sodavand, is, pølser og pandekager. Musikgruppen vil undervejs optræde med et par numre, og personale og brugere håber at se mange på dagen. Markedet finder sted fra klokken 11 til 15.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.