Markrace på fodboldbane

Hærværk på fodboldbane i Øster Brønderslev

Fodboldbanen er pløjet op. Foto: Poul Erik Jensen
Øster Brønderslev 20. februar 2018 18:57 - Opdateret 20. februar 2018 19:11

ØSTER BRØNDERSLEV: Sent søndag eftermiddag blev der opdaget kraftige hjulspor tværs over fodboldklubben ØBI’s 11 mands fodboldbane.

Det var musiker Poul Erik Jensen der på en gåtur opdagede de dybe spor efter én eller to biler tværs over klubbens opvisningsbane. Banen har taget skade, da den er meget blød på grund af vand i undergrunden og den ikke var bundfrossen.

Sporene strækker sig fra grusvejen ind til Samlingshuset, tværs over banen og ud til Hallundvej, så det ser ud til, at det muligvis er personer der har haft ærinde i Samlingshuset eller Østsidehallen i løbet af weekenden, hvilket dog ikke er helt sikkert. Det kan også være personer, der har kørt markrace sent om aftenen i weekenden. Men uanset hvad, bedes eventuelle vidner træde frem, så at de skyldige kan blive konfronteret med deres gerninger.

- Det er desværre ikke første gang at der begås hærværk på klubbens fodboldbaner fortæller Halinspektør Henrik Hald fra Østsidehallen,

- Vi havde også et lignende tilfælde for nogle år siden, hvor man aldrig fandt synderne.

Henrik Hald er parat til at politianmelde episoden, så man kan få dække udgifterne til at få banen renoveret, hvis man finder de skyldige. tex

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...