Maroon 5-forsanger: Godt, jeg tog stoffer

Adam Levine fra Maroon 5 mener, at han har fået nogle værdifulde oplevelser ud af at tage stoffer.

Maroon 5-forsanger: Godt, jeg tog stoffer

Det er sikkert ikke sundt. Men der kan være nogle gode ting ved at tage stoffer. Det mener i hvert fald Maroon 5-forsangeren Adam Levine, der i sine yngre dage blandt andet eksperimenterede med at tage "magic mushrooms" - altså svampe.

Og sangeren er ikke i tvivl om, at oplevelsen med stofferne har hjulpet ham til bedre at forstå sig selv.

- Jeg er helt fuldstændig sikker på, at den oplevelse, jeg havde ved at være på svampe, har hjulpet mig til at forstå ting ved mig selv, som jeg ikke havde forstået uden, siger han til Q Magazine.

- Det, som jeg fik ud af den oplevelse, var værdifuldt og styrkende for mig. Det tvang mig til at kigge på mig selv, siger han i interviewet.

Han mener, at han med stoffernes hjælp kom i kontakt med en side af sig selv, som han ellers havde gemt væk. Og dét burde være alle mennesker forundt.

- Det lyder så kikset, men det er sandt: Man mærker den begejstring, man har som barn, men som mange mister, når de bliver ældre, siger han.

Alligevel vil han gerne advare:

- Selvfølgelig er det sådan, at hvis man misbruger sådan et stof, så kommer man aldrig tilbage til sine fulde fem og ender som en psykotisk vanvittig person.

- Jeg siger ikke, at man skal tage stoffer, Det håber jeg, i forstår, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.