Martec får 10 millioner fra A.P. Møllers Fond

Maskinmesterskolen Martec fik taget første spadestik til en omfattende udvidelse og renovering

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Maskinmesterskolen Martec i Frederikshavn har i de seneste år oplevet en kraftig stigning i antallet af elever.

Derfor er det nødvendigt med en udvidelse samt en renovering af de eksisterende bygninger, og onsdag var der første spadestik til projektet, der løber op i knap 25 millioner kroner.

Udover at glæde sig over fremgangen af elever kunne direktøren for Martec, Pia Ankerstjerne, samtidig glæde sig over, at Den A.P. Møllerske Støttefond har doneret 10 millioner kroner til byggeprojektet.

Alt i alt bliver der nu mulighed for, at skolen, der er en selvejende institution, blandt andet får en ny multisal, og at kantine- og personalefaciliteter udvides samtidig med, at Martec får fire nye klasseværelser.

- Det er hele skolen, der får et løft og bliver gjort tidssvarende og energivenlig, siger Pia Ankerstjerne, der naturligt nok glæder sig rigtig meget over pengene fra A.P. Møller.

Borgmester Birgit Hansen (S) deltog også i det første spadestik, og hun glædede sig over, at udvidelsen og renoveringen af Martec bevirker, at det nu bliver endnu lettere at tiltrække elever til Frederikshavn med henblik på at tage en maritim eller teknisk uddannelse.

Projektet forventes færdig sidst på året.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden