Martin Albrechtsen: En klam fornemmelse

Martin Albrechtsen havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe efter at have set rødt mod Randers.

Martin Albrechtsen: En klam fornemmelse

Superliga-afslutningen nærmer sig, og Brøndby IF er nu fire point under nedrykningsstregen med 12 kampe tilbage. Det er facit, efter at Brøndby hjemme tabte 0-2 til Randers FC.

Allerede efter otte minutters spil indtraf kampens vigtigste hændelse, da Martin Albrechtsen begik straffespark og blev udvist.

Billederne fra den lille monitor på Brøndby Stadion viste, at tacklingen blev sat ind uden for feltet. Og det var også en skuffet Martin Albrechtsen, der efter kampen mødte pressen.

- Jeg kigger ikke efter, om der er straffe, men jeg har bagefter set, at der er kontakt uden for feltet. Så det er skidt, at dommeren ikke ser det. Men han skulle vel også lige i gang efter vinterpausen, siger Albrechtsen.

- Det er en vildt klam fornemmelse, jeg har lige nu. Det er ikke sjovt at sidde alene i et omklædningsrum efter 10 minutter. Jeg sad bare og tænkte, at det hele var noget lort, siger forsvarsspilleren.

Udvisningen betød samtidig, at Albrechtsen blev den første spiller, der havde prøvet at blive udvist i fire forskellige superligaklubber. (AB, FC København, FC Midtjylland og Brøndby, red.)

Forsvarsspilleren er dog fortsat optimistisk omkring sit holds muligheder for at overleve i Superligaen.

- Denne kamp var lidt atypisk, da vi måtte spille det meste af den i undertal. Alligevel kom vi frem til gode muligheder, så det var værd at tage med, siger han.

Det røde kort betyder, at Brøndby igen må lave om på forsvaret til den næste kamp i Superligaen ude mod AGF, da Albrechtsen er i karantæne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.