Martin Ørnskov skifter fra Brøndby til Lyngby

Martin Ørnskov har underskrevet en toårig kontakt med Lyngby, hvor han skal bidrage med sin mentale styrke.

Fodboldspilleren Martin Ørnskov har igen fundet en arbejdsgiver, efter han ved udgangen af sidste sæson sagde farvel til Brøndby ved kontraktudløb.

Superligaoprykkeren Lyngby har sikret sig den 30-årige midtbanespiller, skriver klubben på sin hjemmeside.

Han tiltræder på en toårig kontrakt.

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at få Martin til Lyngby. Han er en top superligaspiller, som tilfører os masser af erfaring og kvalitet. Martin er i sine bedste år som fodboldspiller, og jeg er rigtig glad for, at han har valgt os blandt mange bejlere, siger træner David Nielsen.

Ørnskov, der i perioder optrådte i Brøndbys forsvar, skal blandt andet bidrage med mental styrke, siger træneren.

- En af vores største udfordringer i den kommende sæson bliver at tillægge os den mentale styrke og høje tolerance, som Superligaen kræver, og det gælder både vores spillere, min stab, mig selv og hele vores klub.

- Som en af de stærkeste spillere i Superligaen rent mentalt kan Martin hjælpe os på det område, og derfor kan vi som oprykkere ikke forestille os et bedre match end Lyngby Boldklub og Martin Ørnskov, siger David Nielsen.

Ørnskov fik sit gennembrud i Silkeborg, inden han i 2012 skiftede til den norske klub Viking. Året efter hentede Brøndby ham på en treårig kontrakt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.