Martin P. langer ud efter bestyrelsen efter fyring

Martin Pedersen er færdig som træner i Jammerbugt FC

Martin Pedersen er skuffet efter fyringen i Jammerbugt FC. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Martin Pedersen er skuffet efter fyringen i Jammerbugt FC. Arkivfoto: Laura Guldhammer

JETSMARK:Martin Pedersen bekræfter nu overfor NORDJYSKE, at han er færdig som cheftræner i Jammerbugt FC - det sker kort efter, at en ny bestyrelse er trådt til i klubben.

- Efterhånden har jeg jo været i fodbolden i så mange år, at der ikke er noget, der kan overraske mig længere. Alligevel kom det lidt bag på mig og så alligevel ikke. Jeg fik en mail fra den afgående bestyrelse i sidste uge, og der stod også navnene på den nye bestyrelse. Og der vidste jeg med det samme, at det var nogle typer, der ikke sagde mig så meget og omvendt, siger Martin Pedersen.

- Det der irriterer mig er, at man i mere end en uge har arbejdet bag min ryg og ansat en ny træner, uden at jeg en eneste gang er blevet kontaktet af den nye bestyrelse. De har ikke kontaktet mig for at spørge til holdets udvikling, holdets potentiale, spillestil eller noget som helst. Og så skal jeg erfare andre steder, at der er ansat en ny mand i mit job. Det skuffer mig, siger han.

Martin Pedersen overtog jobbet som træner i Jammerbugt FC i maj, efter han forinden havde været i klubben først som spiller og siden som spillende assistenttræner.

- Jeg har blødt og svedt for den her klub i snart fire år, og det har været en stor ære at være træner for nogle energiske og fightende unge drenge. Men jeg tror, at vi kunne have vundet 13 af 14 kampe i efteråret, og så var jeg alligevel blevet fyret, siger han.

Martin Pedersen vil nu holde lidt pause fra fodbolden.

- Jeg har nærmest haft to fuldtidsjob o et halvt år, så nu tror jeg, at jeg vil nøjes med det ene i et stykke tid og nyde lidt frihed og min familie. Og så må vi se, når vi kommer ind i det nye år, om der er noget i fodboldverdenen for mig, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.