Martins brede smil

Martin Nielsen leverede en god kamp for TFC mod Brabrand. Igen og igen var østjyderne tvunget til at begå frispark mod den driblestærke TFCer.

Martin Nielsen leverede en god kamp for TFC mod Brabrand. Igen og igen var østjyderne tvunget til at begå frispark mod den driblestærke TFCer.

Martin Nielsen gjorde det godt som kantspiller i kampen mod Brabrand FODBOLD: - Det er fantastisk. Det er altid fedt at vinde 1-0, og det bliver kun bedre af, at det var et topopgør. Det brede smil hos TFCs Martin Nielsen var ikke til at tage fejl af efter søndagens topkamp på Lerpytter. Der var nærmest feststemning i hjemmeholdets omklædningsrum, hvor de blåstribede måtte knibe sig selv og hinanden i armen med tanke på den utrolige sejrsstime. - Det kører virkelig for os lige nu, konstaterede Martin Nielsen, der i kampen mod Brabrand fik fuld tid på pladsen som venstre kantspiller. Normalt er Martin Nielsen ellers fast mand i TFCs angreb, men i fraværet af skadede Simon Josefsen blev Nielsen altså flyttet ned på kanten, mens unge Lars Kristensen overtog pladsen som makker med Mickey Berg i TFCs angreb. Martin Nielsen gjorde det stærkt som kantspiller. Med sine driblinger var han en evig trussel for gæsterne, der igen og igen var tvunget til at begå frispark på den vævre TFC-dribler. Helst i front - Det var da fint nok at spille på kanten, men det er da ingen hemmelighed, at jeg foretrækker at spille angriber, sagde Martin Nielsen, og skyndte sig artigt at tilføje, at han ¿selvfølgelig spiller den plads, som træneren sætter ham til¿.lbb