Mascha afslører: Sådan mødte jeg Jarlov

En gåtur på Kronborg Slot dannede rammen om tv-personlighedens første date med folketingspolitikeren.

, Tori Spelling Foto: Scanpix/Emil Hougaard

, Tori Spelling Foto: Scanpix/Emil Hougaard

Til Danish Beauty Award i april havde Mascha Vang taget Rasmus Jarlov med som kavaler, og i sommer røbede kendisparret så, at forårsforelskelsen havde udviklet sig til et forhold.

Indtil videre har den 37-årige iværksætter, forretningskvinde og tv-personlighed og den 39-årige konservative folketingspolitiker ikke røbet, hvor de mødte hinanden. Men i et nyt indlæg på sin blog, maschavang.dk, afslører Vang nu hvordan.

Vang fortæller, at hun synes, det har været svært at møde nogen, og at det gerne måtte være en, som nogen, hun kender, kunne sige god for.

Parret var faktisk venner på Facebook, men ingen i Vangs omgangskreds kendte Jarlov personligt. Men skæbnen skete lige pludseligt i en butik, da hun talte med en ekspedient omkring sit huskøb i Dragør.

- En anden kunde nævnte Rasmus' navn inde i prøverummet, hvortil hende, jeg taler med, siger "han er da lige noget for dig". For at gøre en lang historie kort så mødtes vi en dag og gik en tur sammen på Kronborg Slot, afslører hun på sin blog.

- Jeg tror, vi talte sammen uafbrudt i 9-10 timer, og de efterfølgende gange, vi mødtes, var det på samme måde. Man ved jo bare, når man klikker, og så tror jeg, vi begge havde fornemmelsen af, at vi kunne give hinanden noget sundt og solidt modspil, skriver hun i indlægget.

Mascha Vang har tidligere dannet par med komikeren Andreas Bo og har en datter fra forholdet med racerkøreren Nicolas Kiesa. Hun beskriver, at ret mange har undret sig over, hvor bredt hun spænder i mænd, men for Vang er høje ambitioner, ildsjæl, mod og styrke kerneværdier.

- Jeg er jo ikke bare kærester med politikeren, der viser ét ansigt i nyhederne, men med privatpersonen, der rummer så mange andre kvaliteter, forståelse og ømhed, som ingen andre ser. Det er naturligvis det, der er vigtigst for mig. At han så er røvlækker oveni, det er da kun et plus, skriver hun i indlægget med en blinkesmiley.

Læs hele det romantiske indlæg her: http://maschavang.dk/2016/11/nu-afsloerer-jeg-vores-foerste-date/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.