Maskeret mand med softgun røvede købmænd

To mænd dømt for røverier i Aalborg og Svenstrup

 <i>Lars Pauli</i>

Lars Pauli

AALBORG:Røverierne mod Kvik Spar i Enggårdsgade i Aalborg og mod Nærkøb på Godthåbsvej i Svenstrup i december er endelig opklaret, da to mænd fra Aalborg er dømt for røverierne.En 20-årig mand er dømt skyldig i begge røverier, og han skal halvandet år i fængsel og blev straks sendt bag tremmer efter dommen. Samtidig blev han idømt betinget udvisning af Danmark til Somalia. Desuden skal en 24-årig mand i fængsel i et år for sin deltagelse i det ene røveri samt for at besidde hash, en signalpistol og køre bil uden kørekort.

Truede ekspedient

Den 20-årige røvede Kvik Spar i Kærby fredag 9. december klokken 20.47.Maskeret og med en softgun i hånden truede han ekspedienten til at udlevere 2.955 kroner. Den 24-årige blev frifundet for at have deltaget i dette røveri. Men begge blev dømt for mandag 12. december klokken 18.53 at røve Nærkøb i Svenstrup.

Sad i flugtbilen

Maskerede og med en softgun i hånden truede den 20-årige indehaveren til at udlevere kassebeholdningen og løb derefter ud i flugtbilen, som den 24-årige kørte.Begge mænd nægtede at være røverne, men de modtog dommene.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.