Sæby

Masser af børn til sensommer-OL i Sæby

Mange nationer var repræsenteret på station

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De gode madpakker blev spist, og så blev der kigget på pointkort. Privatfoto.

SÆBY:Der var travlt onsdag på Sæby Atletik Stadion hvor 300 børn og voksne fra daginstitutioner i Østervrå, Hørby, Dybvad, Thorshøj og Sæby satte hinanden stævne til de årlige Olympiske Lege.

Og børnene repræsenterede de forskellige ”lande” i konkurrencerne.

Åbningsceremonien blev skudt i gang med fællessang og opvarmning med de populære OL-maskotter Nimse og Froggy. Og så gik børnene i gang med at boltre sig i forskellige muntre discipliner som gummistøvle-kast, kraftprøve med mukkert, armbrøstskydning, race på løbehjul og trillebør, forhindringsbane og højdespring,

Børnene kastede sig med iver og engagement over aktiviteterne - og modtog et klistermærke for deres disciplinkort.

OL-dagen gav børnene en sjov oplevelse under åben himmel, samtidig med at de blev udfordret motorisk på en legende måde - og havde fokus på det sociale. Det blev en dejlig dag med begejstrede og glade deltagere - og der er OL for børn igen næste år.

Og det var børn fra Børnehuset Sæbygaardvej, Børnehuset Sættravej, Dybvad Børnehave, Børnehaven Brolæggervej, Hørby Børnehus, Børnegården, Thorshøj Børnehus og Bødkergården Østervrå, der dystede - onsdagen igennem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden