Frederikshavn

Masser af fed reklame til byen

Floorballstævne i Frederikshavn har deltagere fra 42 klubber

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Masser af intense kampe til landsstævnet i Frederikshavn. Der spilles kampe tre steder i byen. Foto: Bente Poder

FREDERIKSHAVN:De mennesker i Frederikshavn Kommune, som beskæftiger sig med turisme, må fryde sig varmt og inderligt over weekendens store floorballstævne i Frederikshavn, som er arrangeret af lokale Blackhawks.

Der er tale om et landsstævne med deltagere fra 42 forskellige klubber. Og med spillere, ledere og forældre, når detagerantallet op på omkring 1700.

Nu har Frederikshavn Blackhawks flere gange før arrangeret landsstævne, men denne gang har klubben gjort noget helt nyt.

- Vi har fotograferet og optaget videoer fra de steder i Frederikshavn, som vi synes, vores deltagere bør besøge - for eksempel Palmestranden og havnen. Og allerede lørdag kunne vi mærke, at der var interesse for at besøge Frederikshavns skønne steder, siger Thorkild Christoffersen fra Blackhawks.

De små reklameindslag er lagt ud på de sociale medier, og på den måde er der slået voldsomt på tromme for landsstævnet - men også for Frederikshavn.

Udover i Arena Nord, spilles der kampe i yderligere to haller i Frederikshavn.

Alt i alt kræver sådant et arrangement omkring 260 frivillige for at få enderne til at nå sammen.

På 1. sal i Arena Nord møder vi for eksempel Benny Hansen. Han har tre børnebørn, der spiller i Blackhawks, og Benny hjælper i næsten døgndrift som frivillig.

- Det er et fantastisk arrangement med mange spillere, som alle er med til at sætte deres præg på Frederikshavn. På den måde er vi - ud over en god sportslig oplevelse - også med til at placere Frederikshavn på landkortet, siger Benny Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.