Masser af god musik i hele Skagen i hele weekenden

Som altid i forbindelse med Skagen Festival er byens værtshuse, restauranter og spillesteder på mærkerne for at servicere de mange tusinde gæster, der sætter kursen mod nord fra torsdag til søndag.

Der er lagt op til endnu en dejlig fest i gårdhaven hos Bodilles Kro, hvor også mange frederikshavnerne plejer at tage del i løjerne og sætte kulør på Skagen.

Der er lagt op til endnu en dejlig fest i gårdhaven hos Bodilles Kro, hvor også mange frederikshavnerne plejer at tage del i løjerne og sætte kulør på Skagen.

Der er levende musik på cirka 12 forskellige spillesteder i Skagen i denne forlængede weekend, og flere steder er der levende musik flere gange om dagen. Det gælder for eksempel Pakhuset på havnen, hvor der er musik midt eftermiddag, tidlig aften og sen aften. Nu er de fleste gæster jo kommet til Skagen for at opleve nogle af de gode navne på årets Skagen Festival, og der er da også noget for enhver smag på de forskellige scener. Men skulle man nu have lyst til blot at svømme en tur i menneskehavet på havnen eller i byen, er der rig lejlighed til at nyde kolde drikkevarer, god mad og den dejlige musik. Vi anbefaler at gå efter lyden, smagen og øjet. Bodilles Kro byder traditionen tro også på masser af musik i det, der er blevet kroens egen lille festival. Det begynder fredag klokken 13 og slutter ved 23-tiden. Lørdag spilles der op fra middag til 23, og det er med flere forskellige navne på scenen i gårdhaven. Der er for eksempel Lars Brun, en af vore største sangere med bopæl i Skagen, den skotske duo harness og ikke mindst gårdhaveorkestret. Det bliver både varmt og festligt hjemme i haven hos Bodilles kro.