Masser af husflid på museet i Rebild

Spillemands- Jagt og Skovbrugsmuseet inviterer igen i år til to dage med levende husflid fra både før og nu

Husflids og håndværksdagene i Rebild plejer at tiltrække mange interesserede i alle aldre både i teltet og på selve museet. Arkivfoto: Jens Morten
22. juli 2012 18:55

REBILD: Spillemands-Jagt og Skovbrugsmuseet tilbyder fredag den 27. juli og lørdag den 28. juli to dage med et sant overflødighedshorn af håndværks og husflidsfag. 25 aktører er fordelt i museet - salen og i husflidsteltet udenfor museet.

Her er der udstillinger og arbejdende værksteder. I år bydes der bla. på trædrejning, ben og horn, bogbinding, reb, trælegetøj, knipling, porzelæn, halmflet, sivarbejder, børnetøj, patchwork m.v. Som noget nyt vises der i år hvordan man fremstiller børster. Der vil være mulighed for at indhente information om foreningernes tilbud i den kommende vintersæson - hvor de arbejdende værksteder måske kan inspirere til selv at komme igang. I løbet af dagene underholder Rebild spillemændene, ligesom museumscafeen er åben.
Husflidsdagene tilbyder også en tombola med gevinster skænket af de medvirkende. Museet arrangerer aktivdagene i samarbejde med lokale husflidsfolk.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!