Masser af kunstoplevelser og smagsprøver på torvet i Sæby

Weekenden byder på to dage med bl.a. kød, ost, friske grøntsager, vin, øl, smykker, glaskunst, knive, vinkøer, raku i det store torvetelt

Marianne Dyhrberg Cornett
Spændende kunst på Sæby Torv i weekenden. Arkivfoto.
Sæby 13. juli 2016 16:23

SÆBY: Lørdag den 16. og søndag den 17. juli byder Sæby på ”Kunst og smagsoplevelser” på torvet - begge dage fra kl. 10-16.

Det 300 m2. store torvetelt er igen i år fyldt med både lokale udstillere og en lang række gæsteudstillere.

Sidste år besøgte over 10.000 publikummer markedet, arrangeret af Handelsstandsforeningen. Det er fjerde år i træk markedet holdes på torvet.

Der er 15 stande med bl.a. kød, ost, friske grøntsager, vin, øl, smykker, glaskunst, knive, vinkøer, raku og meget mere. Og i år har der været ekstra rift om pladserne blandt udstillerne.

Handelsstandsforeningen er glad for den store interesse, der giver masser af liv i byens centrum.

- Vi kan kun være rigtig godt tilfreds med at så mange, både udstillere og gæster vælger Sæby som deres foretrukne mål, når det er sommer og markedstid. Vi skal lykkedes med at give både vores lokale kunder, men også vores turister en masse varierede oplevelser sommeren igennem - og i år er bestemt ingen undtagelse. Med et budget for sommermånederne på over en kvart mio. kr, sender vi et klart signal om, hvor glade vi er for, at kunderne besøger vores by og bliver ved mad at gøre en god handel, siger formand Hans Ole Kalhøj.

Markedet åbner lørdag 16. juli kl. 10 og holder både lørdag og søndag åbent til kl. 16.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...