Masser af liv i Parken

Glade toner og glade mennesker i hele rododendronparken

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:- Aldrig har besøget været så stort og aldrig har parken stået så flot. Formand for Parkfestivalen, Ole Jespersgaard, har svært ved at få armene ned, og det samme har de øvrige folk bag Parkfestivalen.

Efter to år med regnvejr, viste sommervejret sig søndag fra sin bedste side, og det trak mange til.

Overalt i parken var der aktiviteter og overalt var der masser af tilskuere til aktiviteterne.

Brønderslev Idrætsforening, der stod for salget, havde også travlt med at lange mad og drikkevarer over disken.

I to år har slaget svigtet, men i år toppede salget.

Der var fyldt på amfiteatret, da Lasse og Mathilde optrådte på Buus-scenen. Siden midt i 1970’erne har de to optrådte på scener landet over. De måtte selvfølgelig give alle de kendte numre – Lunderborg-hymnen og ”Fyn er fin” – med tilføjelsen næsten lige så fin som Brønderslev.

Også Brønderslev-pigen, operasangerinden Charlotte Hjørringgaard, indtog Buus-scenen, og glædede et stort publikum med sin skønsang.

Flere steder i parken var der musik. Et slagtøjsorkester fra musikskolen gik rundt i parken, og det gik ikke stille af, hvor de stillede op, og gav et par trommenumre.

Formand for Brønderslev Kommunes fritids- og kulturudvalg, Eskild Sloth Andersen (S), åbnede Parkfestivalen.

Han roste de mange frivillige, der findes i Brønderslev Kommune. Blandt andet omkring Parkfestivalen. Men også mange andre steder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.