Masser af lopper i Bindslev

KFUM-spejderne i Bindslev holder loppemarked

Bindslev-spejderne inviterer til loppemarked søndag 25. maj.

Bindslev-spejderne inviterer til loppemarked søndag 25. maj.

BINDSLEV:Kom og gør en god handel samtidig med du støtter et godt formål, når KFUM-spejderne i Bindslev byder velkommen til det årlige loppemarked.

Det foregår søndag 25. maj klokken 11-14 ved Spejderhuset, Stensbækvej i Bindslev. Der vil være rig mulighed for at gøre et spændende loppefund, deltage i sjove aktiviteter og købe pølser, kaffe og hjemmebagt kage i boderne.

- Tag hele familien med og kom til en hyggelig loppemarkedsdag, hvor du også kan opleve hvad vores dygtige spejdere laver når vi holder vores ugentlige spejdermøder. Find en plads omkring bålet og bag et snobrød, mens du får en fornemmelse af spejderfællesskabet, lyder opfordringen fra spejderleder Anders Horsholt Pedersen.

Du kan også prøve lykken i tombolaen med mange fine gevinster sponsoreret af foreninger og erhvervsliv i Bindslev/Tversted området.

For at kunne skabe et godt overskud og dermed tilskud til de ugentlige spejderaktiviteter, er det vigtigt med ”mange varer på hylden”.

Så hvis du har nogle ting, du ikke selv længere bruger, men som ikke fejler noget og sagtens kunne blive til gavn for andre – ja, så modtager KFUM-spejderne med glæde lopper, som de afhenter lørdag 24. maj om formiddagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.