Brønderslev

Masser af naturoplevelser

Naturvejlederne er klar med masser af oplevelser

Der er mange muligheder for at opleve naturen. Foto: Grete Dahl

Der er mange muligheder for at opleve naturen. Foto: Grete Dahl

BRØNDERSLEV:Der er rig mulighed for at opleve naturen i Brønderslev Kommune. Nu er naturvejledernes folder for sæsonen 2015 ”Oplev Naturen” nemlig på gaden. Folderen indeholder en buket af gratis tilbud til de naturglade.

- Sæsonens program er som sædvanligt en blanding af vores traditionsrige ture og arrangementer krydret med flere nyheder, fortæller naturvejlederne.

- Vi indleder med et kæmpe-arrangement på Skovens Dag søndag 10. maj. Naturvejlederne, Brønderslev Kommunes Naturgruppe og Naturstyrelsen har igennem længere tid samarbejdet om projekt: ”Søheden Skov” ved Naturskolen i Lunken.

Området er nu forsynet med et væld af faciliteter, der gør skoven mere publikumsvenlig. I flæng kan nævnes fotoskjul, egernskjul, nye shelters, bålplads med brændekløver, faciliteter til naturfitness, nem-sti, oplevelsesområde, ny p-plads med mere.

- Der vil blive muligheder for at lave bålmad af forskellige økologiske kødprodukter, bage pandekager, drikke økologisk kaffe og naturvejlederne vil varetage forskellige formidlings forløb. Alt er som resten af naturvejledernes 2015 program gratis for deltagerne.

Igennem sæsonen tilbyder naturvejlederne svampeture, de vilde blomsters dag, en tur med på gravhøjssporet ved Klokkerholm, en mountainbiketur i Storskoven, bjesktur i Komponistskoven, familie-fisketur på Naturens dag, smådyrssafari og sidst men ikke mindst de traditionsrige arrangementer første søndag i naturskolen og ”Imens julegåsen steger” 24. december.

Som første arrangement i 2016 tilbyder naturvejlederne en ”Bjergvandring ved Knøsen”.

Alle ture og arrangementer er gratis og kræver ikke tilmelding.

Folderen kan fås på kommunens biblioteker, på rådhusene, turistkontorer og kan ses på Brønderslev Kommunes hjemmeside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.