Masser af penge og job i møller og skibe

Scanel i Frederikshavn øger omsætning med 33 procent - 40 nye job på vej

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Det går rigtig godt for den maritime virksomhed Scanel, der laver tekniske installationer på skibe og havvindmøller.

Onsdag offentliggjorde virksomheden sit årsregnskab for 2014, og det viser en fremgang i omsætningen på 33 procent i forhold til 2013 - fra 178 mio. kr. til 233 mio. kr.

Samtidig steg driftsoverskuddet med 14 mio. kr., og gælden blev reduceret med 16 mio. kr.

Scanels medarbejderstab voksede sidste år til 275. Firmaet, der har hovedsæde i Frederikshavn, forventer at ansætte yderligere mindst 40 i år.

- Nu er vi nord for fjorden, så normalt har vi kun armene oppe, når vi skruer pærer i. Men faktisk er vi ganske godt tilfredse med regnskabet, siger Claus Søgaard Poulsen, der tiltrådte som adm. direktør for Scanel i august i fjor.

- Fremgangen er i høj grad opnået ved, at vi har kigget indad og optimeret alle vores forretningsgange. vi har fokus på projekt- og risikostyring, og medarbejdere på alle niveauer har været gennem uddannelse og opgradering, siger Claus Søgaard Poulsen.

Scanel installerer og servicerer elektronik og anden teknik inden for offshore og skibsfart. Virksomheden har kontrakter med kunder i over 30 lande. I Danmark er der afdelinger i Aalborg, Skagen og Esbjerg.

Firmaet ejes ligeligt af dets grundlæggere, Palle Thordal Lavrsen, Frederikshavn, og Ole Thue Hansen, Brovst.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.