Sæby

Masser af vilde dyr i Præstbro

Fastelavn blev fejret, da 11 børn fra tre dagplejer slog katten af tønden i klubhuset

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Grydeskeen i hånden og fuldt knald på slaget - Marta som glødende rød Teletubby gav tønden sit bedste slag. Privatfoto.

SÆBY:Der er ikke noget sjovere end at klæde sig ud, så absolut ingen kan genkende én. Det er, som om man får en helt anden personlighed - og tør lidt mere...

Og det kan vi alle trænge til - en gang i mellem.

Fastelavn er en god anledning til at øve sig i at være en anden - og tage en ”andens” kostume på.

Derfor mødtes 11 børn i alderen 11 måneder til tre år op i klubhuset i Præstbro fredag formiddag for at slå katten af tønden. Og aldrig har der været så mange vilde dyr i Præstbro. Børnene var klædt ud som indianere, cowboys, tigerdyr, giraffer, krokodiller, bjørne, flodheste, hekse og prinsesser - og sågar en Teletubby

Så fik børnene en grydeske udleveret. Inden da havde vi sunget fastelavnssang og snakket lidt med børnene om, hvordan vi fejrer fastelavn, fortæller dagplejemor Charlotte Sørensen.

Alle var udklædt, selv om de måske ikke var det helt fra begyndelsen.

Tigerdyret Villiam f.eks. havde nemlig ikke lyst til at være Tigerdyr, mens hans mor lige var der. Men da mor var gået, trak han alligevel i kostumet - for han skulle jo fotograferes. Ikke mindst, fordi alle de andre børn var klædt ud.

Så fik børnene en grydeske og der blev slået løs fastelavnstønden. Alle fik flere chancer - og pludselig slog bjørnen Justin for alvor til.

Ud trillede alle lækkerierne ...

Så vankede der knas, fastelavnsboller, rosiner og choko-knapper. Men pludselig kunne de mange vilde dyr ikke spise mere...

Så gik turen hjem igen til dagplejen - og efter en tør ble og noget at drikke, kom børnene hen for at sove middagssøvn - efter en vild formiddag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.