Massør er sigtet for overgreb på forsvarsløse kvinder

Politiet efterlyser nu flere mulige ofre i omfattende sag om seksuelle overgreb hos massør i Virum.

1. december 2017 13:58

En massør fra Virum er sigtet for at have forgrebet sig på 13 kvinder. Han er sigtet efter straffelovens paragraffer om voldtægt og blufærdighedskrænkelse. Han nægter sig skyldig i alle sigtelser.

Manden har siddet fængslet i fire uger, og politiet melder nu ud om sagen, da man efterlyser eventuelle forurettede.

- Han er sigtet efter voldtægtsparagraffen, fordi han har været alene i et rum med lukket dør, hvor kvinderne har ligget fuldstændig afklædte, og så har han overrumplet dem, fortæller anklager Christina Schønsted fra Nordsjællands Politi.

I straffeloven er den slags overgreb sidestillet med voldtægt, selv om gerningsmanden hverken har anvendt vold eller trusler.

Torsdag valgte en dommer i Lyngby at forlænge mandens varetægtsfængsling. Dommeren mente, at der var begrundet mistanke om tre voldtægter og otte tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Derudover har en dommer tidligere vurderet, at der i to forhold var begrundet mistanke om blufærdighedskrænkelse.

Nordsjællands Politi efterforsker, om der kan være flere kvinder, som har været ofre for massøren. Derfor melder man nu ud om sagen.

- Vores erfaring fra lignende sager fortæller os, at eventuelle ofre har det med at stå frem, når de hører, at den formodede krænker er blevet fængslet, fortæller Christina Schønsted.

Siden varetægtsfængslingen - hvor politiet kendte til fire ofre - har yderligere ni kvinder meldt sig som forurettede i sagen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...