Sæby

Massør har videreuddannet sig

Kroppen Massage klarer nu også idrætsproblemer

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nu kan Jeanette også tilbyde hjælp til sportsskader i Klinikken Kroppen Massage - da hun netop har uddannet sig til idrætsmassør. Privatfoto.

Nu har hun netop afsluttet en videreuddannelse som idrætsmassør.

- Det er en forlængelse af min oprindelige uddannelse og har givet mig mere viden om kroppens reaktioner på overbelastningsskader og idrætsskader. Jeg har lært, hvordan jeg skal hjælpe folk gennem en skade fra den er opstået til den bliver helet. Jeg kan ikke stille en diagnose, men jeg har lært at genkende symptomer på forskellige lidelser, siger Jeanette Brohus.

Hun har sat sit for over tid at lære mest muligt om den menneskelige krop.

- Jeg har også lært at bruge akupunktur i min behandling og det er et rigtig godt greb til smertebehandling. Jeg overvejer meget at læse til akupunktør som det næste. De gamle kinesere, der startede med akupunkturen for knap 3000 år siden. En teknik med så mange år på bagen må anses for at være effektiv. En anden teknik, jeg har lært, er behandling af trigger-punkter. Det er punkter i vores muskler, der bliver irriteret, hvis musklen bliver overanstrengt og brugt forkert. Aktive trigger-punkter kan give forskellige symptomer som fibromyalgi, tennisalbue, frossen skulder. Traumer efter ulykker kan holde trigger-punkter aktive meget længe, hvis de ikke bliver behandlet, fortæller Jeanette Brohus.

Der er tale om vide, - der er resultatet af godt 40 års forskning.

- Under uddannelsen prøvede vi at behandle med en magnetisk ”dims” kaldet magboy. Det er en massagerulle bestående af to kugler med magneter, der danner et magnetfelt, når den ruller. Rullen køres over et område på kroppen, der smerter. Virkningen er god og nu vil jeg også bruge sådan én i min klinik. Derfor kontaktede jeg forhandleren, der også havde mange andre spændende produkter inden for det område - og jeg syntes om filosofien om at fremme livskvalitet hos mennesker. Derfor

har jeg også valgt at forhandle produkterne fra dette firma japanske firma, der hedder Nikken, fortsætter Jeanette Brohus.

.For at udbrede kendskabet til disse nye tiltag, holder hun en præsentation i Manegen i Sæby 14. juni i Manegen Sæby. Tilmelding til messen kan ske på tlf. 61540064 eller på mail jbrohus@live.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst