Masterplan til debat

Borgermøde om Tversteds fremtid og nyt aktivitetshus

Der skal bygges et nyt aktivitetshus på p-pladsen ved bådhuset ved stranden i Tversted Arkivfoto: Bente Poder

Der skal bygges et nyt aktivitetshus på p-pladsen ved bådhuset ved stranden i Tversted Arkivfoto: Bente Poder

TVERSTED:Et projektforslag til aktivitetshus på stranden og ideer til en masterplan for Tversted er på dagsordenen, når Tversted Borgerforening holder borgermøde mandag 29. februar kl. 19,00 på Hotel Tannishus.

Vi meget opmærksomme på områdets særlige betydning og potentiale, og vi går til opgaverne med en bred vifte af tanker og ideer. Det er noget af det, vi gerne vil vise og drøfte med jer, skriver bestyrelsen for borgerforeningen i indbydelsen.

Projektforslaget har baggrund i den øgede interesse for vandsport ved stranden, og forslaget er udarbejdet i et samarbejde mellem borgerforeningen, BTI og Hjørring Kommune. Fremlæggelsen af forslaget er det første punkt på borgermødet, hvor arkitekter på sagen vil vise tegninger og fortæller om forslaget. Helt præcist skal det nye aktivitetshus ligger på parkeringspladsen ved bådhuset.

Derefter kommer masterplanen på dagsordenen, og bestyrelsen håber udgangen på det, at foreningen trækker arbejdstøjet på med mange nye ideer til at komme videre med planen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.