Matchvinder om skøjtemål: Sparkede ikke

Jeff Ulmer fra Frederikshavn White Hawks mener, at sejrsmålet var efter bogen

19
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HERNING:Tirsdag aften snuppede han sandsynligvis den uofficielle titel som tirsdagens mest populære mand i Frederikshavn. Canadiske Jeff Ulmer sikrede med sit mål i sidste sekund Frederikshavn White Hawks en plads i Metal Ligaens semifinaler. Med målet efter nøjagtig 60 minutter afgjorde han den sjette kvartfinalekamp mod Herning Blue Fox. Kampen sluttede 3-2 til gæsterne fra Frederikshavn.

Målet blev sendt ind med skøjten, men den 39-årige canadier mener, målet var efter bogen, fordi han ikke lavede en sparkebevægelse.

- Jeg sparkede ikke til pucken. Det var bare en reaktion. Jeg prøvede at komme i nærhed af mål, at få kroppen derind. Det var ikke sparkebevægelse, men nogle gange er man bare heldig, siger matchvinderen.

Han mener, nordjyderne havde det nødvendige held i tirsdagens kamp. Og så glædede han sig over, sejren kom i hus efter et comeback, hvor nordjyderne i tredje periode gik fra at være nede med 2-0 til at vinde 3-2.

- Man ved aldrig med den type mål. Der var to ting. Man ved ikke, om dommerne synes, det var en sparkebevægelse, og så var det med nul sekunder igen. Men hvis målet ikke havde talt, var kampen gået i overtid, og vi havde tiltro til vores hold. Til syvende og sidst er det slut. Vi tog sejren og er glade for det, siger Jeff Ulmer.

Med sejren vinder White Hawks kvartfinaleserien 4-2 i kampe. Dermed er nordjyderne klar til søndagens første semifinale mod en endnu ukendt modstander.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.