Matchvinder Povlsen: Bedre sent end aldrig

Hobros Kasper Povlsen glædede sig over sejrsmålet mod Vejle, der var et af hans sjældne

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Michael Bygballe

HOBRO:Det lignede længe, at Hobro for anden hjemmekamp i træk måtte nøjes med 0-0, men så dukkede Kasper Povlsen op og afgjorde opgøret mod Vejle med sin scoring til 1-0.

- Vi havde gerne afgjort det tidligere, men bedre sent end aldrig. Det er rigtig lang tid siden, jeg har prøvet at være matchvinder, så det var en fed følelse, lød det efter opgøret fra Kasper Povlsen.

De fleste kender Kasper Povlsen som en hårdt arbejdende midtbanespiller, men i Hobro har det længe været en erklæret målsætning at gøre den tidligere AGF-spiller mere målfarlig.

- Jeg fik en god aflevering fra Tjørne (Jacob Tjørnelund, red.), så den var ret nem at sparke ind, men det er noget, vi træner på, og derfor er det dejligt at se, at det betaler sig, siger Kasper Povlsen.

Han var meget tilfreds med indsatsen mod Vejle, som Hobro dog måtte kæmpe længe for at nedbryde.

- Vores indsats og fight kan man ikke sætte en finger på. Det er klart, at vi skal blive bedre i spillet med bolden, men det er noget, vi arbejder på, og så længe vi får de tre point, er jeg tilfreds, siger Kasper Povlsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.