Matchvinder Welbeck: Holdånd bærer os frem

Englændernes gejst og holdånd reddede dem, da det så værst ud mod Sverige, mener matchvinder Danny Welbeck.

Matchvinder Welbeck: Holdånd bærer os frem

Med en spektakulær hælscoring sikrede Manchester United-angriberen Danny Welbeck fredag England en 3-2-sejr over Sverige, selv om englænderne havde store problemer undervejs og efter en time var bagud med 1-2.

Men den engelske gejst og holdånd bar holdet igennem, da det så sværest ud, mener matchvinderen efter den underholdende anden halvleg.

- Jeg er glad for min scoring og for de tre point. Men det var skuffende, at vi lukkede to mål ind i begyndelsen af anden halvleg. Vi holdt sammen og viste holdånd, siger Danny Welbeck ifølge dpa.

Inden hans elegante træffer havde Theo Walcott bragt englænderne tilbage på sporet med et brækkende langskud, umiddelbart efter han var blevet skiftet ind.

- Det er altid dejligt at vise, hvad du kan, når du kommer ind fra bænken.

- Jeg har selvfølgelig været skuffet over, at jeg ikke har været på holdet, men jeg har trænet hårdt, og vi skal ikke bare se på startopstillingen, men på hele truppen. Vi er som en familie, siger Walcott.

Arsenal-wingen har i de første to kampe måttet se James Milner spille fra start på højre midtbane, hvor Walcott normalt optræder.

Men han fik sendt noget af et signal med sit langskud, der fuldstændigt narrede Andreas Isaksson i det svenske mål.

- Jeg var skarp under opvarmningen, og man skal være skarp på banen, for på dette niveau er det meget, meget hårdt, lyder det fra Walcott, der mod Sverige fik sine første minutter i en stor slutrunde, selv om han var i truppen ved VM for seks år siden.

- Det betyder så meget at få min første kamp, for jeg har ventet længe på den. Forhåbentlig er der mere godt i vente fra mig, siger Theo Walcott.

/ritzau/