Matematikløb med smartphone

Dueholmskolens 6. klasser afprøvede online undervisningstilbud

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Josefine Bønding, Siw Julie Bisgaard og Hannah Stenfeldt Stampe måtte i en enkelt af opgaverne ty til hjælp fra deres matematiklærer Hans-Kristian Dahlgaard. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:Eleverne i de fire 6. klasser på Dueholmskolen kender allerede figuren Fessor fra deres matematikundervisning, som i vidt omfang foregår online. Onsdag trådte Fessor for en stund ud af den digitale verden og kom selv på besøg på skolen.

Firmaet EduLab, der står bag den digitale matematikportal MatematikFessor.dk, kom nemlig til Nykøbing for at demonstrere et nyt tilbud på onlineportalen, et såkaldt Fessorløb, som skolerne kan vælge som tilkøb til de øvrige undervisningsprogrammer. Her skal eleverne downloade en app til deres mobiltelefon og løbe rundt til et antal poster for at løse forskellige matematikopgaver.

Eleverne var helt klar til at forlade klasselokalerne for en stund for at løse matematikopgaver ude på græsplænen i det fine solskinsvejr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.