Fodbold

Mathias Jensen forlader Celta Vigo til fordel for Brentford

Den 23-årige midtbanespiller skifter den bedste spanske række ud med den næstbedste engelske.

Mathias Jensen var med for Danmark under sommerens U21-EM i Italien. Fra den kommende sæson hedder arbejdsgiveren Brentford.

Mathias Jensen var med for Danmark under sommerens U21-EM i Italien. Fra den kommende sæson hedder arbejdsgiveren Brentford.

LONDON:Fodboldspilleren Mathias Jensen skrifter fra spanske Celta Vigo til engelske Brentford.

Det skriver den engelske klub på sin hjemmeside.

Den tidligere FC Nordsjælland har underskrevet en fireårig kontrakt. Og klubben har mulighed for at forlænge med yderligere et år.

I Brentford, som spiller i den næstbedste engelske række, får midtbanespilleren sin landsmand Thomas Frank som træner.

Med skiftet vokser danskerkolonien sig endnu større i Brentford. Mathias Jensen bliver holdkammerat med blandt andre Henrik Dalsgaard, Emiliano Marcondes og Christian Nørgaard.

Sidstnævnte er i sommerens transfervindue kommet til fra italienske Fiorentina, mens de to førstnævnte allerede var i klubben.

Thomas Frank ser frem til at få Mathias Jensen i truppen.

- Jeg er meget glad for, at Mathias skifter til os, da han vil hjælpe klubben fremad.

- Mathias er en meget talentfuld ung spiller, som kan diktere spillet og er meget dygtig til pasninger, siger den tidligere Brøndby-træner til Brentfords hjemmeside.

Mens Mathias Jensen forlod FC Nordsjælland og Superligaen som en stor profil, gik det ikke så godt i Celta Vigo. Hertil skiftede han for et år siden. Men det er blevet til begrænset spilletid.

Ifølge Rasmus Ankersen, der er fodbolddirektør i Brentford, er Mathias Jensen en spiller, som klubben har haft et godt øje til i flere år.

- Han er teknisk velfunderet og har en fantastisk fodboldhjerne. På mange måder tror vi, at han passer perfekt til Brentford. Og vi er meget glade for, at det lykkedes os at skrive kontrakt med ham i dette transfervindue, siger han.

Brentford sluttede sidste sæson på 11.-pladsen i Championship, som den næstbedste engelske række kaldes. Her deltager 24 hold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst