Mathias Thrane: En kæmpe cadeau

AaB må se bort fra Nicolaj Thomsen, og 21-årige Mathias Thrane kan få chancen mod Brøndby

Mathias Thrane er i spil til en plads i startopstillingen mod Brøndby. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Mathias Thrane er i spil til en plads i startopstillingen mod Brøndby. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:21-årige Mathias Thrane har indtil videre fået to indhop i Superligaen mod SønderjyskE og Esbjerg, og den seneste optræden i landets bedste fodboldrække fandt sted 16. august 2014.

Søndag aften kan den unge kantspiller måske sætte kryds ud for den første optræden i AaB’s startopstilling, når de forsvarende danske mestre møder Brøndby IF på NORDJYSKE Arena.

- Det vil være en kæmpe cadeau. Jeg synes egentlig, at det er gået godt til træning på det seneste, og det ville være kæmpestort at få chancen. Jeg glæder mig, siger Mathias Thrane.

Ingen betænkeligheder

Nicolaj Thomsen sidder ude med en ankelskade, og det giver mulighed for spilletid på venstrekanten, hvor Andreas Bruhn og Patrick Kristensen også byder sig til.

Ved lørdagens træning så det ud til, at Mathias Thrane stod forrest i køen, selvom Kent Nielsen ikke ville bekræfte, at den tidligere HIK-spiller skal starte inde.

- Thrane sad på bænken mod Club Brugge, og derfor har jeg heller ingen betænkeligheder ved eventuelt at lade ham starte mod Brøndby, siger cheftræneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden