Matthew McConaughey er en gift mand

Det kendte vaskebræt Matthew McConaughey og kæresten gennem flere år, Camilla Alves, har sagt ja til hinanden

Matthew McConaughey er en gift mand

Hollywood-stjernen Matthew McConaughey og den brasilianske model Camilla Alves har efter flere års parforhold valgt at få papir på hinanden.

Det skete ved en ceremoni i deres hjem i Austin i den amerikanske delstat Texas, hvor parret lørdag aften ved solnedgang sagde ja til hinanden foran familie og venner, skriver kendishjemmesiden people.com.

McConaughey og Alves, der har været sammen i seks år, nøjedes dog ikke bare med at fejre brylluppet på en enkelt dag: De havde planlagt festivitas over tre dage.

Helt i tråd med 42-årige McConaugheys afslappede livsstil tilbragte mange af gæsterne weekenden i shorts og bare tæer med at ligge i hængekøjer, drikke øl og på at spille spil i haven.

Flere af gæsterne var indlogeret i luksustelte, som var blevet stillet op rundt omkring i haven.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra filmene "How to Loose a Guy in 10 days" med Kate Hudson og "The Wedding Planner" over for Jennifer Lopez, har aldrig været nærig med at vise sit vaskebræt frem, idet han ofte er blevet fotograferet i surfershorts på stranden.

Hans mavemuskler var dog tildækket under ceremonien lørdag, hvor han var iført en smoking fra Dolce & Gabbana.

Hans hustru, 30-årige Camilla Alves - nu Camilla McConaughey, havde fået sin kjole specialsyet af sin yndlingsdesigner fra Brasilien.

Matthew McConaughey friede til sin kæreste i december 2011. De har to børn sammen, sønnen Levi på knap fire og datteren Vida på to.

People kårede i 2005 McConaughey til "Sexiest Man Alive" .

Skuespilleren var for nylig til filmfestival i Cannes, hvor han promoverede sine to seneste film "Paperboy" og "Mud".

/ritzau/