Matti Breschel missede etapesejren

Danskeren åbnede spurten for tidligt i Schweiz Rundt

Arkivfoto: Martin Damgård

Arkivfoto: Martin Damgård

LEUGGERN:Matti Breschel var godt kørende på onsdagens 5. etape af cykelløbet Schweiz Rundt.

Danskeren blev nummer fire i massespurten i byen Leuggern, hvor norske Alexander Kristoff sejrede lige foran den slovakiske stjerne Peter Sagan.

Bjarne Riis-mandskabet, Saxo-Tinkoff, tog teten i afslutningen, og det var et tegn på, at Matti Breschel ville noget i afslutningen.

Det var såmænd også Breschel, der åbnede spurten først. Det gik lidt opad på de sidste meter, og her måtte Breschel sande, at han havde lagt ud for tidligt.

Resultatet medfører ingen forskydninger i toppen. Her fører Mathias Frank (BMC) fortsat an med et forspring på 23 sekunder ned til Riis-rytteren Roman Kreuziger, mens Rui Costa (Movistar) indtager tredjepladsen.

Det danske holds italienske sportsdirektør, Fabrizio Guid, i er ganske fornøjet med etapen.

- Vores mål i dag var fortsat at forsvare vores samlede andenplads, og samtidigt lå afslutningen godt til Matti, så vi kunne slå to fluer med ét smæk ved at placere os forrest i feltet på de sidste 20 kilometer.

- Matti kørte en flot afslutning og åbnede spurten, og blev altså kun overhalet af verdensklasseafslutterne Kristoff, Sagan og gårsdagens etapevinder på de sidste meter, siger Fabrizio Guidi i en pressemeddelelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.