Matti Breschel tager et år mere på amerikansk hold

Cykelrytteren Matti Breschel har forlænget sin kontrakt med holdet Education First

Matti Breschel kørte for Astana, før han skiftede til Education First ved udgangen af sidste sæson. Foto: Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix

Matti Breschel kørte for Astana, før han skiftede til Education First ved udgangen af sidste sæson. Foto: Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix

Den danske cykelrytter Matti Breschel har kørt for det amerikanske hold Education First i år, og sådan bliver det også i 2019.

Det oplyser den 33-årige dansker til TV 2 Sport.

- Jeg har fået et år mere på holdet. Det giver noget ro i maven og gør, at jeg kan koncentrere mig om at køre cykelløb.

- Det tager hårdt på en, hvis man ikke ved, om man er købt eller solgt, så det er dejligt at have det på plads, siger han til TV 2 Sport.

Matti Breschel kørte sidste år for danskerholdet Astana. Siden skiftet til Education First har det været småt med resultater, og en niendeplads på 5. etape af Paris-Nice har indtil nu været højdepunktet.

Tidligere har den danske klassikerspecialist dog hentet en række topresultater. Han har blandt andet vundet sølv og bronze ved VM, et dansk mesterskab og semiklassikeren Dwars door Vlaanderen.

Breschel har også kørt for holdene Team CSC/Saxo Bank, Rabobank og Cannondale. Sidstnævnte var Breschels arbejdsgiver, da han senest deltog i Tour de France i 2016.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.