Mattsson: Håber på en god oktober

Solen skinner på Vendsyssel FF, der er ubesejret i seks kampe i streg

Jeppe Hostrup
Joakim Mattsson begynder ikke at tænke på oprykning endnu. Foto: Peter Broen
Sport 3. oktober 2016 06:04

HJØRRING: Vendsyssel FF har ikke tabt de seneste seks kampe, hvis man tæller pokalkampen mod Hobro IK med, og man må for alvor sige, at solen skinner på nordjyderne.

- Nu holder vi buret rent. Vi laver ikke de fejl, som vi lavede i starten, og så er vi gode til at score på de chancer, som vi får. Så er der en god gejst på holdet, hvor vi arbejder rigtig, rigtig hårdt for hinanden. Jeg er rigtig stolt af mine spillere i dag, og det har jeg været hele september måned, og jeg håber også på at få en god oktober, siger Vendsyssel-træner Joakim Mattsson.

Den gode stime betyder, at Hjørring-mandskabet indtager pladsen som duks i 1. division, men Mattsson og co. mindes stadig, at må lå og rodede under nedrykningsstregen for blot tre runder siden. Derfor tager nordjyderne også en kamp ad gangen trods 1. pladsen.

- Det er selvfølgelig dejligt, at vi kan skrive det på cv’et, men det handler om 33 runder, og der er stadig 22 tilbage, men vi er glade for at ligge nummer et, og det er vi selvfølgelig også stolte af, siger Joakim Mattsson.

Næste opgave for Vendsyssel FF er Nykøbing på hjemmebane.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...