Thisted

MC-folket i Thy klar til ny sæson

Traditionen tro starter motorcykelsæsonen i Thy skærtorsdag

Foråret kommer så sagte, og på torsdag, 24. marts, er det lokale mc-folk klar til at køre det i møde.Arkivfoto: Ole Iversen

Foråret kommer så sagte, og på torsdag, 24. marts, er det lokale mc-folk klar til at køre det i møde.Arkivfoto: Ole Iversen

THISTED:Traditionen foreskriver, at motorcykelsæsonen i Thy starter skærtorsdag, og selv om Påsken falder tidligt i år, er det en tradition, som der ikke kan rokkes ved. Heller ikke med risiko for dårligt vejr i Påsken.

Så 24. marts kalder MC Stompers til sæsonstart på Thisted Havn for både motorcyklister og alle andre interesserede. Motorcyklerne er linet op på havnen fra omkring middag på torsdag. Her står de til klokken 13, hvor starten går til en fælles tur ud i et forhåbentlig forårsklædt Thy.

Steen Christensen, formand for MC Stompers oplyser, at de seneste års deltagertal har ligget mellem 300 og 400 motorcyklister, et tal som måske bliver svært at nå i år med en vejrudsigt, der ikke ligefrem ligner forår.

- Men omvendt så er motorcyklisterne i Thy nogle seje nogen af slagsen, så der vil utvivlsomt dukke rigtig mange op på trods af vejsalt og og encifrede varmegrader, siger Steen Christensen.

Turen slutter efter en times tid ved MC Stompers klubhus på Hundborgvej 122. Her er der kaffe på kanden og lejlighed til at få en sludder med hinanden efter det første af årets mange motorcykel-arrangementer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.