MC-folket strømmer til træf i Thy

Det lignede køen til et bedre udsalg, da motorcyklister fra fjern og nær stimlede sammen ved indgangen til Thy Træf i timerne op til indgangen åbnede

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY:Måske sætter dette års Thy Træf ny deltagerrekord.

Nogen kunne tyde på det inden indgangen til træfpladsen i Iruplund åbnede torsdag til middag. Udenfor holdt 500-600 motorcyklister i kø for at komme ind. Flere end nogensinde før, vurderer Jens Kr. Kristensne, formand for Thy Træf.

- Jeg har været med siden 1989, men dette års line up er den hidtil største. Så det lover godt for deltagertallet, siger Jens Kr. Kristensen, som slet ikke vil afvise, at det ender med ny deltagerrekord til træffet, som kalder sig Danmarks Hyggeligste.

Først på pladsen var 32-årige Marianne Christensen fra Sæby. På slaget 12 rullede hun gennem indgangen på sin Kawasaki 1200 og styrede målrettet mod en plads under træerne, hvor hun sammen med et halvt hundrede mc-venner indretter deres lejr på træfpladsen, hvor de i løbet af weekenden sandsynligvis får selskab af mere end 5.000 andre motorcyklister.

Træffets hidtidige deltagerrekord er et par år gammel og lyder på 5.300. Uanset om den bliver slået ligger det helt fast, at den næststørste by i Thy er træfpladsen i Iruplund, men det gælder kun til gæsterne ruller hjemover på søndag. Så overtager Hurup igen den placering.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.