McConaughey færdig med romantiske komedier

Matthew McConaughey gider ikke spille romantiske komedier, selvom de efterhånden næsten er hans varemærke.

McConaughey færdig med romantiske komedier

Nu er det slut med at se den veltrænede skuespiller Matthew McConaughey dukke op i bar overkrop i den ene romantiske komedie efter den anden.

Den amerikanske skuespiller, der blandt andet har spillet med i "How to Lose a Guy in 10 Days" og "The Wedding Planner" fortæller nemlig, at han nu er klar til roller med lidt mere kant, skriver hjemmesiden Female First.

- Det er helt sikkert et nyt kapitel for mig. Jeg er blevet nødt til at sige nej til en masse romantiske komedier, siger skuespilleren til Shortlist Magazine.

- Nu tror jeg, Hollywood er blevet lidt sådan "okay, han vil virkelig ikke spille med i flere romantiske komedier lige nu," forklarer han.

- Og hvordan verden så end fungerer, er der sket et eller andet, og beskeden er kommet ud, fortsætter han.

Matthew McConaugheys seneste rolle er hensynsløs lejemorder i den nye film "Killer Joe".

Ifølge den 42-årige stjerne vidste han, at rollen som lejemorder var den helt rigtige til at forny hans karriere, da han læste filmens manuskript - og fik det dårligt på grund af filmens barske scener.

- Den første gang jeg læste "Killer Joe", tænkte jeg: "Jeg vil ikke have noget med det her at gøre, jeg har det dårligt, og jeg er nødt til at tage et brusebad".

- Jeg gik tilbage og læste det igen, og pludselig klikkede det for mig. Jeg tænkte, at det her er et oprør, mand. Det var præcis, hvad jeg var på udkig efter, lyder det fra skuespilleren.

/ritzau/