McConaughey overrasker: Se hans nye job

Den Oscar-vindende filmstjerne skal undervise et hold på University of Texas at Austin i at lave film.

Han har spillet astronaut, detektiv og hiv-smittet, og nu overrasker Matthew McConaughey med et nyt job.

Den 46-årige Hollywood-stjerne skal nemlig undervise et hold filmstuderende på universitet University of Texas at Austin i at lave netop film.

Det har universitetet offentliggjort i en video på sin officielle Twitter-profil under overskriften: "Mød professor McConaughey".

- Han er i film, han er i marken, nu er Matthew McConaughey i klasseværelset, lyder teksten til en masse klip af superstjernen både foran og bag kameraet.

- Sammen med Gary Ross, instruktøren af "The Hunger Games", vil han undervise et filmhold.

- 30 studerende fra Moody School kom med bag optagelserne til "Free State of Jones". De fik praktisk erfaring og lærte om industrien, slutter videoen med henvisning til krigsfilmen "Free State of Jones", hvor McConaughey spiller hovedrollen.

Matthew McConaughey selv har i øvrigt en bachelorgrad i radio, tv og film fra netop University of Texas at Austin. Men han ville gerne arbejde mere foran kameraet end bagved.

Han fik sit helt store gennembrud i en række romantiske komedier i 00'erne. Men karrieren tog en dramatisk drejning, da McConaughey begyndte at lande flere seriøse roller fra 2012.

McConaughey vandt en Oscar i 2014 for "Dallas Buyers Club", hvor han tabte sig 22 kilo for at spille hiv-patient. Senest har han hittet i "True Detective" og "Interstellar", og karriereskiftet er endda blevet døbt "The McConaissance" i medierne.

Se videoen her: https://twitter.com/UTAustin/status/748521806277971968

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.