McDonald’s advarer mod egen mad

De ansatte hos McDonald’s bør ikke spise for meget fastfood

Arkivfoto: Michael Koch

Arkivfoto: Michael Koch

USA: Fastfoodkæden McDonald’s er ivrig efter at sælge burgere, pomfritter og cola til deres kunder, men på en hjemmeside for den verdensomspændende kædes medarbejdere advarer man de ansatte mod at spise for meget fastfood, skriver epn.dk med henvisning til amerikanske CNBC

Det amerikanske medie beskriver og viser skærmbilleder af flere underlige opslag på hjemmesiden, som efterfølgende er blevet lukket ned.

Det mest opsigtsvækkende opslag viser et billede af en burger og nogle pomfritter med følgende tekst:

- Fastfood er et hurtigt, billigt og lettilgængeligt alternativ til madlavning derhjemme. Men selv om det er praktisk for folk med en travl hverdag, er fastfood typisk fyldt med kalorier, fedt, sukker og salt og kan sætte folk i fare for at blive overvægtige.

Under et andet fastfoodtip på hjemmesiden er der et billede af en burger, pomfritter og en cola med teksten ”usundt valg”, mens der ved siden af er en sandwich, en salat og et glas vand med påskriften ”sundere valg”.

Tidligere på ugen forsvarede McDonald’s opslagene og skrev i en pressemeddelelse:

- Dele af hjemmesiden bliver ved med at blive taget fuldstændig ud af kontekst. Hjemmesiden giver brugbare oplysninger fra respekterede tredjeparter omkring mange emner, heriblandt sundhed og velvære. Siden indeholder også informationer fra eksperter om sunde kostvaner og balancerede valg. McDonald’s er enig i de råd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.