McDoss erobrer Godthaab

Himmerlandske McDoss spiller i Godthaab Forsamlingshus torsdag 22. september
6. september 2016 07:58

De har gjort det før, og nu gør de det formodentligt igen. Himmerlandske McDoss, der spiller i Godthaab Forsamlingshus torsdag 22. september, formår med deres folkemusik, der primært har rødder i det irsk/keltiske og nordiske, at skabe en stemning, der bare får publikum med.

På deres repertoire sniger McDoss også lidt amerikanske melodier og sange med. Sange man kan fornøje sig med fra sangkataloget er bl.a. Fields of Athenry, Hvaltogt ved Grønland og naturligvis de mere kendte irske sange og melodier, der er standard på den festlige gruppes setliste.

McDoss er kendt for at skabe en glad musikaften, der mest bærer præg af hygge og lettere underholdning. Gruppen fra Støvring består af Nikolaj Tuxen, (vokal og guitar), Else Ø Schmidt (harmonika), Anders Ørberg (violin og vokal), Henrik Damsgaard (fløjter og vokal) og Jens Peter Hansen, (fløjter og violin).

Til en rigtig irsk aften hører naturligvis også noget til maven og til ganen - og det har man selvfølgelig tænkt på til forsamlingshusaftenen i Godthåb.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...