McIlroy og Spieth drømmer om British Open-titel

To af golfsportens store navne har fravalgt at deltage i OL i Rio, men satser begge på succes i British Open.

Ritzau
GOLF-GBR-OPEN Foto: Scanpix/Glyn Kirk
13. juli 2016 15:26

Rory McIlroy vandt major-turneringen British Open - også kaldet The Open - i 2014, og i år går den tidligere verdensetter efter endnu en titel.

McIlroy, som har meldt fra til OL i Rio på grund af frygten for at blive ramt af zikavirus, håber på at vinde sin femte major i karrieren.

- Jeg er glad for at være tilbage og så på en golfbane, jeg aldrig har spillet på tidligere, siger McIlroy, der er nummer fire i verden, ifølge AFP.

Sidste år blev nordireren nødt til at melde fra til golfturneringen på grund af en ankelskade, han pådrog sig ved at spille fodbold med nogle venner.

- Jeg har ikke rigtigt nogen erfaring på banen, så det var godt at få kigget grundigt på den i sidste uge. Og jeg har lige spillet 18 huller på banen, siger McIlroy.

Også Jordan Spieth, en anden af British Open-favoritterne, ser frem til at deltage i den prestigefyldte turnering, der spilles på Royal Troon-banen i år.

- Det er en meget speciel turnering. Det ved alle, siger Spieth, der også har meldt fra til OL i Rio i august.

Tidligere har Spieth vundet både US Masters og US Open, men endnu er det ikke blevet til et topresultat i British Open for den 22-årige texaner.

- Jeg længes efter at vinde dette trofæ på et tidspunkt, og at vinde en tredje major i denne uge vil være en fantastisk bedrift og et af mine livs mål, lyder det fra amerikaneren.

British Open går i gang torsdag morgen.

Turneringen har blandt andre deltagelse af de tre danskere Thorbjørn Olesen, Lasse Jensen og Søren Kjeldsen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...