McLaren-boss undskylder nølen med 2015-kørerne

Hverken Kevin Magnussen eller Jenson Button ved, om de også skal køre for McLaren i 2015.

Rygterne går på, at Fernando Alonso skifter fra Ferrari til McLaren, mens fremtiden for Kevin Magnussen og Jenson Button hos sidstnævnte Formel 1-team er uvis.

McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, undskylder nu situationen om teamets uafklarede kørervalg, men ikke over for Magnussen og Button.

- Jeg ved ikke, om vores kører-setup for 2015 er det mest vigtigste valg for os i mange år, men i hvert fald siden min ankomst for nogle måneder siden.

- En af grundene til, at det tager så lang tid - og jeg undskylder til vores fans på grund af det, fordi jeg ved, at alle vil vide det - er, at vi skal tage den rigtige beslutning, som skal matche vores strategi for de kommende år, siger Boullier til Sky Sports News.

Kevin Magnussen er i gang med sin første sæson i Formel 1, mens Button har kørt Formel 1 siden 2000.

- Selvfølgelig afhænger vores næste kører-setup af, hvor hurtigt vi kan indhente Mercedes, siger Boullier med henvisning til de dominerende Mercedes-biler med Lewis Hamilton og Nico Rosberg som kørere.

Der sker under alle omstændigheder store ændringer hos McLaren i 2015, hvor Mercedes bliver skiftet ud som motorleverandør og erstattet af Honda.

Søndag køres årets tredjesidste løb, når det amerikanske grandprix køres i Austin. Magnussen starter løbet som nummer syv.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst