McLaren-chef: Magnussen og Button arbejder stærkt sammen

Kevin Magnussen og hans britiske makker har et godt udgangspunkt for at få Formel 1-succes, lyder det.

Formel 1-debutanten Kevin Magnussen og hans erfarne holdkammerat Jenson Button har opbygget et solidt samarbejde hos McLaren Mercedes, selvom de blot har arbejdet sammen i få måneder.

Det siger holdets tekniske direktør Eric Boullier forud for sæsonens første Formel 1-løb i australske Melbourne.

- Det har været fascinerende at se og lære, hvordan holdet arbejder. Jeg kan se meget potentiale her, og folk er enormt motiverede, lyder det fra McLaren-chef, som blev tilknyttet holdet i begyndelsen af året, i en pressemeddelelse.

- Jeg synes også, at forholdet mellem Jenson og Kevin er meget stærkt. De har udviklet en tillid til hinanden, og der er nøje blevet holdt regnskab med deres tilbagemeldinger, så vores teknikere har virkelig nydt godt af deres fælles feedback, siger han.

21-årige Magnussen skrev i efteråret kontrakt med det berømte McLaren-hold, og i weekenden debuterer den unge dansker i Formel 1-bilen.

Jenson Button er til gengæld en veteran i de lynhurtige køretøjer, og han har vundet 15 Formel 1-løb i sin karriere.

- De har hver deres egne udfordringer forud det første løb i weekenden, men jeg tror, at begge vil klare sig beundringsværdigt, og hele holdet vil være der for at hjælpe og støtte dem, siger Eric Boullier.

Magnussen har imponeret sin nye chef med en række hurtige testkørsler i Bahrain. Når Formel 1-sæsonen åbner søndag morgen klokken syv dansk tid i Melbourne, skal han bevise, at han kan levere, når det gælder.

Lørdag skal Kevin Magnussen forsøge at sikre sig en god startplads i kvalifikationen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.