McLaren plukker Red Bulls aerodynamiske hjerne

Det britiske Formel 1-mandskab er gået på rov hos Red Bull, hvor man henter holdets aerodynamiske ekspert.

McLaren plukker Red Bulls aerodynamiske hjerne

Red Bull har de senere år været næsten suveræne inden for Formel 1 med Sebastian Vettel som snart firedobbelt verdensmester.

Konkurrenterne har haft svært ved at slå Red Bull-mandskabet, men nu har det britiske McLaren-team foretaget en strategisk rekruttering, der måske kan ændre på den nuværende magtbalance.

McLaren har således indgået en kontrakt med Red Bulls aerodynamiske ekspert Peter Prodromou, der var ansat hos McLaren, før han i 2006 skiftede til Red Bull.

- Vi skal huske på, at Peter i øjeblikket er på kontrakt hos Red Bull, og det må vi respektere. Nu er det op til dem at aftale betingelserne og en dato for, hvornår han kan forlade dem.

- Men vi har ansat Peter, og vi er meget glade for, at han bliver en del af vores hold, siger McLarens managing director, Jonathan Neale, til skysports.com.

McLarens to VM-kørere er placeret langt tilbage i VM-stillingen. Jenson Button er nummer ni med 58 point, mens Sergio Perez indtager en 13.-plads med 23 point.

VM-stillingen toppes af Red Bulls Sebastian Vettel med 272 point. Tyske Vettel kan søndag vinde VM-titlen i forbindelse med det japanske grand prix.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.