Med borgmesteren som bæredygtig fører

Borgmesteren guider rundt

Borgmesteren guider rundt

I forbindelse med Bæredygtighedsfestivalens åbning lørdag 10. september arrangerer kommunen en byvandring for interesserede borgere rundt til en række eksempler på Aalborgs arbejde med bæredygtighed.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen har lovet at lede byvandringen, og der vil både være tale om stop på ruten, der er en del af festivalen og stop, der er særligt for byvandringen.

Starten går fra Karolinelunds gamle hovedindgang ved krydset ved Kjellerupsgade og Jyllandsgade kl. 10. og så går ruten forbi den kommende bæredygtige børnehave, Cykel20, der er en butik og et socialt projekt, der danner rammen for et fællesskab omkring cykler og cykel-upcycling og Nørregade frem til Gabels Torv, hvor festivalen formelt åbnes kl. 11.

Herefter går turen videre til IKEAs og Aalborg Renovations stande vedrørende sortering af affald og videre til den fælles Lund & Staun-stand på Toldbod Plads, hvor der er fokus på bæredygtigt byggeri. Kondom-kampagne får et hurtigt besøg inden turen går videre til Kasper Kanniks stand, hvor han præsenterer, hvordan han vil etablere en urban svampefarm i Aalborg baseret på kaffegrums.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst