Med Brugsen på vinrejse

7-dages busrejse til Tyskland og Alsace den 21. - 28. oktober (uge 43) rejseselskabet GIBA Travel er arrangør. Flere deltager i Brugsens vinaftener har før mødt rejselederen, Gina Banke, som har en stor viden om områdets vin og kultur.

Det er første gang SuperBrugsen arrangerer vinrejse, fortæller uddeler Henrik Gade Johansen. - Noget vi har talt om mange gange og det har heller ikke skortet på opfordringer fra medlemmer og vin kunder.

Vin- og kulturoplevelser skulle være ingredienser i SuperBrugsens rejsetilbud. Bestyrelse og uddeler valgte i samarbejde med rejsearrangøren GIBA Travel området fra Midttyskland og ned til Alsace der ligger på Frankrigs østlige grænse. Et område der er spækket med smukke klostre og borge, historiske middelalderbyer, overdådige landskaber der gennemskæres af kendte floder som fx Rhinen. Overalt på bakker og i dale ses vinrankerne sole sig og de giver dejlige og liflige vine.

I det omfattende program indgår udflugter til Strasbourg med den verdenskendte domkirke, Mont St. Odile hvor der på klostret er et sagn om "Lysets datter". En tur på "Route du vin" er et must når man er i dette område, hvor vinhøsten sikkert er i fuld gang på dette tidspunkt. Turdeltagerne besøger også Riquewihr, der har et fæstningsværk med en grum historie.

Der er indlagt 4 besøg på forskellige vingårde og alle steder smages på gårdens og lokalområdets specielle vine. I turen indgår halvpension og maden her i området har gourmet ry, udflugter og vinbesøg er også med i turprisen på små 6 t.kr. Den 7-dage lange bustur køres i 4-stjernet bus. - Nærmere oplysninger om og bestilling af "Vinhøstrejsen" i SuperBrugsen eller ved GIBA Travel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.