Nørresundby

Med næsen nede i foråret

25.000 nordjyder ventes at lægge vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center i denne weekend.

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bøvlbefrierne kalder Jannie Ilum gade og Rasmus Degnbol deres firma, som laver kurser via Facebook. De sender også live via deres Facebook-side fra messen.

I over 20 år har Børge Olesen været fast gæst til Forårsmessen i Aalborg Kongres & Kultur Center. Og dagen i går var ingen undtagelse, da den 43. udgave af messen blev åbnet. Men selv om Børge nærlæser oplysningerne på en Ford Fiesta hos bilforhandler Hosbond, er han ikke ude for at købe nye hjul. - Jeg kan bare godt lide at komme på messen, men jeg har nu ikke tænkt mig at købe noget denne gang. Jeg kigger bare, bedyrer pensionisten fra Nørresundby. På tidligere messer har han dog ladet sig inspirere til at købe facaderenovering, undervognsbehandling og nye vinduer på messen. Til favorable messepriser. Ka pimpet som akutbil To yndige kvinder i sygeplejerskeuniform kæler for en Ford Ka pimpet som Falcks akutbil med det blå blink tændt, men indehaveren af Brdr. Hosbond i Aalborg regner dog ikke med at skrive mange slutsedler på messen. - Rent praktisk er det svært, fordi der ofte indgår en brugt bil i handlen, og den skal jo først vurderes. Så messen handler ligeså meget om at vise flaget. Vi bilforhandlere står lidt i samme situation som ejendomsmæglerne. Folk kommer først i tanke om os, når de har brug for os. Derfor markerer vi os i kundernes bevidsthed, og så kommer effekten på længere sigt, siger Uffe Andersen, som er eneste bilforhandler på messen. Med 200 stande er der nok at snuse til, og messen byder som altid på masser af smagsprøver, og er man i underskud af skriveredskaber, kommer man også snildt derfra med et større kontorhold af reklamekuglepenne. Og traditionen tro kan blodsukkeret holdes i konstant forhøjet beredskab med masser af reklamebolsjer. Den slags hører messen til. Virksomhed via Facebook Men der er også nye tiltag i år. Europahallen er indrettet med New Bizz Zone - morgendagens virksomheder - og her finder man Bøvlfrierne. Rasmus Degnbol og Jannie Ilum Gade har startet kursusvirksomhed over Facebook. Deltagerne kan lære om alt fra Google-redskaber over blogging til regnskaber. Korte og komprimerede kurser, der følges over Facebook via computeren. Dermed slipper deltageren for at skulle møde op fysisk på et kursussted, og det er en fordel, hvis man er lille virksomhed. Men virker det ikke lidt selvmodsigende med en virtuel virksomhed på en gammeldags messe. - Messer som denne vil bestå, for der er stadig brug for tale sammen, og langvarige relationer kræver, at man står over for hinanden, mener Jannie Ilum Gade, der sammen med Rasmus har indrettet sig i et kontor i businessparken i Støvring. Messen fortsætter i dag og i morgen, og op imod 25.000 gæster ventes at lægge vejen forbi. Hvis vejret ellers ikke bliver for dårligt. Og dårligt i denne sammenhæng er for varmt og solrigt. For så ved arrangøren nemlig af erfaring, at nordjyderne hellere vil ud i det rigtige forår.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst