Med Tordenskiold til landsmøde

Næste år afvikles vandrehjemmenes landsmøde i Frederikshavn - med Tordenskiold som trækplaster

Ole Hust, Danhostel Frederikshavn City, har overbevist sine kolleger om, at de næste år skal til landsstævne i Frederikshavn. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Kim Dahl Hansen</i>

Ole Hust, Danhostel Frederikshavn City, har overbevist sine kolleger om, at de næste år skal til landsstævne i Frederikshavn. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Hvert år den første weekend i november holder Danhostel, sammenslutningen af vandrehjem, sit landsmøde, og i 2013 foregår det på Scandic-hotellet The Reef i Frederikshavn.

Danhostel har små 100 vandrehjem over hele landet, og i landsmødet deltager cirka 150 personer fra fredag morgen til søndag aften.
- Landsmødet er Danhostel-kædens øverste myndighed, hvor fremtidens strategi bliver lagt, og i Frederikshavn er The Reef stort set det eneste sted, der kan rumme så mange mennesker både med overnatning og konferencested i samme hus, siger Ole Hust.

Med kongen til bords

Direktøren for Danhostel Frederikshavn City, der sidder i vandrehjemmenes bestyrelse og et par arbejdsgrupper, har trukket i Tordenskioldstøjet for at overbevise sine kolleger om, at landsmødet 2013 skal placeres i Frederikshavn.

Og Tordenskiold - eller rettere søheltens spillevende soldater og efterkommere i Fladstrand, som bliver en væsentlig del af landsmødet - kan stadig gøre en forskel.
- Direktøren og bestyrelsen i Danhostel tændte på idéen om at komme med Kongen til Bords i Det Musiske Hus til lørdagens gallafest. De købte idéen om en helt speciel oplevelse på toppen af et par dage med lange møder og konferencer, siger Ole Hust.

Den Trekantede Hat

Som leder af vandrehjemmet i Frederikshavn arbejder han tæt sammen med Tordenskiolds Soldater, der nu er rykket ind i Den Trekantede Hat i Vinkiælderens tidligere lokaler på Vægtertorvet.

- Vi har et godt samarbejde med restauranter og butikker her omkring vandrehjemmet, og arrangementer for svenske gæster, der vil opleve Tordenskiold, breder sig som ringe i vandet, siger Ole Hust.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.