Medaljer i skøjteløb

De frederikshavnske løbere opnåede fornemme resultater.  Privatfoto

De frederikshavnske løbere opnåede fornemme resultater. Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Fem skøjteløbere fra Frederikshavn Skøjteforening har deltaget i sæsonens første konkurrence - nemlig efterårskonkurrencen i Esbjerg. Konkurrencen er for mesterskabsløbere fra hele Danmark. Efterårskonkurrencen er den første konkurrence i et grand prix, hvor de øvrige tre konkurrencer er JM i november, DM i december og Friløbskonkurrencen i marts.

De frederikshavnske løbere tog tre medaljer med hjem, og den frederikshavnske træner Lena Volokhova får stor anerkendelse af Dansk Skøjte Union for sine kompetencer som træner.
Josephine Kjærsgaard fik en sølvmedalje i gruppen Springs. Hun løb et flot program med en høj sværhedsgrad og flotte spring.
I gruppen Novice tog de frederikshavnske løbere to medaljer. Cecilie Dreier, der er første års novice løber, løb et fejlfrit kort program med stor udstråling, sikkerhed og høj sværhedsgrad i både piruetter og spring, og Cecilie lå nr. 1 efter det korte program. I det lange program satsede Cecilie med to trippelspring som gav bonus for rotation, men også fradrag pga. fald. Her blev Cecilie nr. 2 og endte dermed med en samlet sølvmedalje.
Emma Louise Jensen løb et fint og stabilt kort program, hvor hun sluttede som nr. 5. Emma løb et meget yndigt langt program med høj sværhedsgrad og flot stabilitet. Emma fik også en 5. plads i det lange program. Samlet gav det Emma en bronze medalje, da mange øvrige løbere præsterede meget forskelligt i de korte og lange programmer.
Cubs (8-10 år)
4. pl. Amalie Borup (20.09 point)
Springs (10-12 år)
2. pl. Josephine Kjærsgaard (24.72 point)
Novice (13-15 år)
2. pl. Cecilie Dreier (69.82 point)
3. pl. Emma Louise Jensen (62.30 point)
6. pl. Malene Andersen (58.97 point).
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.